Lad os sammen gøre op med køb-og-smid-væk-samfundet

”Det kan ikke svare sig at få den repareret. Det er både dyrt og besværligt!” Det er to korte sætninger, vi desværre hører alt for ofte.

Hvert år forbruger vi 3,5 gange jordens naturlige ressourcer. Et overforbrug, der stadig er stødt stigende, og som i høj grad er en konsekvens af, at vi smider væk og køber nyt i stedet for at reparere på det, vi allerede har.

Ønsket om et opgør med køb-og-smid-væk-samfundet var årsagen til, at vi skabte Make It Good Again.

Make It Good Again er platformen, der samler hele reparationsbranchen på én og samme hjemmeside. På den måde gør vi det overskueligt, bekvemt og væsentligt billigere at få dine ting repareret.

Ved at lade de dygtigste reparatører give dig de bedste tilbud på din næste reparation, vil vi gøre det nemt for dig at tage det bæredygtige valg.

Reparationer skal kunne svare sig, så forbrugstankegangen ændres til genbrugstankegangen – lad os sammen gøre op med køb-og-smid-væk-samfundet!

Bag Make It Good Again står tre, på hver deres måde, stærke iværksættere.

Til venstre ses Jacob, som er kundemanden. Jacob elsker at tale med mennesker, og så er han også en glimrende bordtennisspiller.

I midten ses Sara, som er vores administrative overhoved. Udover at være styringskvinden er hun også en brætspilsentusiast uden lige.

Til højre ses Emil, som er vores tekniske geni. Udover at være uofficiel verdensmester i kodning, er Emil også adrenalinjunkie i stor stil, da han bestiger bjerge i sin fritid.