FAQ for reparatører

 • Hvordan bliver jeg reparatør?

  Vi leder altid efter nye dygtige reparatører, som kan være med til at gøre op med køb og smid væk-samfundet. Efter du har oprettet dig som reparatør, kontakter vi dig for at fortælle mere om mulighederne hos Make It Good Again.

  Opret dig som reparatør

 • Hvad hvis jeg skal bruge mere information for at kunne give et tilbud?

  Hvis du er i tvivl om reparationen, kan du skrive direkte til kunden gennem vores åbne chatsystem. Det kan både være i forhold til mangel på information, eller noget kunden skal finde ud af før et tilbud skal afgives. Alle reparatører kan skrive sammen med kunden, så I sammen kan finde en løsning og du kan afgive tilbud.

  Byd på reparationer

 • Hvordan vinder jeg reparationer?

  Som reparatør vinder man reparationer, ved at byde på de reparationer som man finder interessante. Kunden vælger herefter blandt de tilbud, som er blevet tilbudt. Det tilbud som kunden vælger, vinder.

  Byd på reparationer

 • Hvorfor vælger kunden ikke mit tilbud?

  Der kan være flere årsager til at kunden ikke vælger dit tilbud. Kunden vælger nemlig fra mange parametre. Derfor handler det om at være bedst på så mange parametre som muligt. Parametrene er: Distance til reparatør, rating, brugervurdering, reparatørens hjemmeside, reparatørens profiltekst, om reparatøren kommer ud til kunde, åbningstider, svartid på beskeder og pris.

 • Hvad koster det at være reparatør på platformen?

  MakeItGoodAgain.dk tager 15% i servicegebyr pr. vundne reparation. Det vil sige, at du som reparatør kun betaler når du får en kunde.

  Læs handelsbetingelserne

 • Hvordan får jeg min betaling?

  Når kunden vælger dit tilbud, overføres betalingen til Make It Good Again. På den måde er du altid sikret din betaling. Du modtager betalingen efter reparationens udførsel, men tidligst 14 dage efter kunden har valgt dit tilbud. Du skal derfor huske at markere reparationen som udført og gerne give en vurdering af din oplevelse, så vi kan overføre betalingen.

 • Andet

  Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 50474583 eller skrive en mail til support@makeitgoodagain.dk